Karrierecoaching

Karrierecoaching er en genvej til opnå indsigt i dig selv og dine egne værdier, dit motivationspotentiale og dit drive.

Er du i tvivl om, hvad dit næste skridt på din karrierevej skal være? Eller står du overfor at skulle tage et afgørende skridt i din karriere? Eller skal du måske til at finde nyt fodfæste i karrierelivet efter en fyring eller endt uddannelse. Så kan karrierecoaching hjælpe dig med at afdække, hvad der skal til for at du kommer på det rigtige spor.

Karrierecoaching hjælper dig med at blive klar over, hvad der motiverer dig og gør dig glad – og hvad der keder dig og gør dig træt. Hvis du vælger at fylde dit liv med det, der virkelig tænder dig, øger du dine chancer betragteligt for succes og tilfredshed.

Karrierecoaching kan bestå af en enkelt session, hvor du opnår ny indsigt, som du kan arbejde videre med selv eller et forløb på 2-3 sessioner, hvor du får mulighed for at gå mere i dybden.

Karrierecoaching kan tage udgangspunkt i testen Karrieremodellen, der afdækker, hvor dit drive og motivationspotentiale ligger eller en JTI test, der giver indsigt i forhold til dine personlige præferencer på en række områder. Men det kan også være noget helt andet, du har brug for. Det finder vi ud af sammen.

Ring eller skriv på tlf. 2190 6776 eller sus@alfacoaching.dk og hør nærmere om mulighederne.