Karrieremodellen

Hvad er et godt job?

Hvad er egentlig et godt job? Og hvad er det nu lige, der er galt med dit nuværende job? Ofte er det ikke sort/hvidt. Nogle arbejdsopgaver er sjove og kollegerne er søde. Men der er også ting, der ikke fungerer eller dræner energien og lysten. Så hvad skal der til, for at et nyt job bliver sjovt og inspirerende?

Karrieremodellen er et redskab, der hjælper med at sætte ord på, hvad der virkelig motiverer dig i arbejdslivet. Der ses på fire forskellige karriereretninger, og på hvordan man motiveres i forhold til sine præferencer. De fire karriereretninger er:

karrieremodellen
– Ekspert (Faglig viden, Sikkerhed)
– Lineær (Indflydelse, Præstation)
– Udvidende (Udvikling, Kreativitet)
– Episodisk (Variation, Uafhængighed)

Hvis man synes, at en succesfuld karriere betyder at være leder og stige til vejrs i virksomheds-hierarkiet, så er den foretrukne karriereretning Lineær, mens en person, der hellere vil kunne fordybe sig i et specifikt emne vil have den karriereretning, der kaldes Ekspert-retningen. Personer der foretrækker at arbejde med mennesker og personlig udvikling, har som regel en Udvidende karriereretning, og dem der gerne vil have stor variation i opgaverne og stor frihed til selv at løse dem, foretrækker den retning, der kaldes Episodisk.

Med udgangspunkt i testen og den efterfølgende samtale bliver du bevidst om, hvad der skal til, for at du oplever arbejdsglæde og tilfredshed på din arbejdsplads, og hvor dit største motivationspotentiale ligger. Det er således et godt udgangspunkt, hvis du skal finde et nyt job, eller hvis du skal finde din nye plads i din nuværende virksomhed efter en længere fraværsperiode.

En coachingsession med udgangspunkt i Karrieremodellen består af en test, som du besvarer online og en coachingsession på 1½ time.
Karrieremodellen
I sessionen tager vi afsæt i testens resultat og afdækker din personlige karriereretning og hvor dit motivationspotentiale ligger, så dit næste karriereskridt bliver det rigtige for dig.

En karrierecoaching-session á 90 minutter + test koster: Kr. 2.000 inkl. moms.

Ring eller skriv på tlf. 2190 6776 eller sus@alfacoaching.dk og hør nærmere om mulighederne.