Familieopstilling i individuel session

Familieopstilling kan laves i grupper, hvor gruppens medlemmer fungerer som repræsentanter for personer eller elementer i det system, som stilles op.

Men familieopstillingsmetoden er også særdeles effektiv i individuelle sessioner, hvor du sammen med en coach opstiller personer eller elementer i dit system ved hjælp af markører – det kan for eksempel være farvede filtmåtter, sten eller små figurer.

Familieopstilling i en individuel sessionEn 1:1 session med familieopstilling begynder typisk med, at vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil have ud af sessionen. Under denne samtale danner vi os et billede af situationen og det relevante system, og herudfra vil vi begynde at stille systemet op – som det ser ud i dit mentale billede af det.

Familieopstilling i en individuel session er en unik og effektiv måde at få tankerne om situationen ud af hovedet, så de bliver til noget uden for dig selv, som du kan se på og flytte rundt på. Denne eksternalisering af situationen giver i sig selv helt nye vinkler og indsigter, der åbner dine øjne for nye veje og muligheder.

Familieopstilling er en helt anderledes måde at arbejde med problemer og udfordringer på end klassisk coaching, hvor det handler meget om ord og samtale. I familieopstilling arbejder vi på et andet mere ordløst niveau, hvor erkendelser og løsninger ikke altid kan forklares verbalt, men forstås i et dybere lag. Det betyder at effekten ofte føles anderledes. Efter sessionen kan man mærke at noget er forandret, men ikke altid helt forklarer det endnu.

Det er en god idé at lade det nye forblive ordløst i en tid efter opstillingen og ikke skynde sig hjem og fortælle om det og prøve at fortolke det hele. Det der er sket under opstillingen, skal gerne have tid til at bundfælde sig i dig. Så vil skiftet stille og roligt vise sig i din bevidsthed og syn på situationen.

Ring eller skriv på tlf. 2190 6776 eller sus@alfacoaching.dk og bestil en tid til en individuel familieopstilling. Eller læs mere her: Priser og praktisk info.