Familiecoaching

Familiecoaching er et alternativ til familieterapi og parterapi. I familiecoaching arbejder vi med at finde nye løsninger og perspektiver, der fungerer bedre og skaber mere balance og harmoni i hverdagen.

Familiecoaching - parcoachingAlle familier har perioder, hvor det hele hakker og tallerkenerne ryger gennem luften i overført (eller egentlig) forstand. Det behøver ikke at betyde, at der er behov for terapi, da årsagen kan være helt åbenlys. Men en mulighed for at træde et skridt tilbage og se det hele lidt udefra, mærke sig selv og huske sine ønsker og drømme, kan være en stor hjælp til at komme videre i et mere fredfyldt spor.

I familiecoaching ser vi på helheden i familiesystemet. Det er ikke nødvendigvis den, der reagerer, som er årsagen til at tingene kører af sporet. Ofte er reaktionen et symptom på noget i systemet, som kalder på at blive set og finde en bedre balance.

Det er helt almindeligt at have konflikter og blandede følelser i forhold til sin familie – om det så gælder sin partner, mor, far, søster, bror eller børn. Og sammenbragte familier er et kapitel for sig selv, der er fuld af potentielle og helt forståelige udfordringer.

Med familiecoaching får du overblik over din situation og bliver i stand til at se, hvad der skal til for at skabe den familiesituation, du ønsker dig.

Familiecoaching hjælper jer også i forbindelse med skilsmisse, så alle i familien bliver set og hørt og på den måde kan komme bedst muligt videre.

Vi benytter en unik og effektiv metode til at tænke ud af boksen og finde løsninger, der føles rigtige for dig og din familie – også på lang sigt.

Ring eller skriv på tlf. 2190 6776 eller sus@alfacoaching.dk og hør nærmere om mulighederne.