JTI test og coaching

En JTI test giver stor selvindsigt og bedre forståelse af dig selv og dine omgivelser.

jti testJTI test er et værktøj, der hjælper til at blive bevidst om dine præferencer på en lang række områder. Hvorfor føles nogle ting lette og naturlige, mens andre føles tunge og besværlige? Hvorfor foretrækker man visse sammenhænge frem for andre?

JTI testen er baseret på en række spørgsmål i et spørgeskema, og resultatet er en større forståelse af, hvad man personligt foretrækker. Hvad der falder en let og giver energi, og hvad der føles mere “op ad bakke” og dræner for kræfter.

En JTI test et effektivt grundlag for personlig udvikling – og forståelse af andre mennesker.

JTI i relationer

JTI giver også en nyttig indsigt i, hvordan andre mennesker kan have grundlæggende anderledes præferencer end en selv. Dette skaber en større forståelse og accept af andres handlemønstre og styrker, hvilket kan være særdeles brugbart i team-sammenhæng og i det generelle samspil mellem ægtefæller, familiemedlemmer, venner, partnere, kolleger, kunder etc.

En JTI test giver et godt udgangspunkt, når man arbejder med personlig udvikling, teambuilding, konfliktløsning, karriereudvikling og lignende udviklingsprocesser.

JTI test er baseret på C.G. Jungs typologi – JTI står for Jungiansk Typeindeks (det er en nyere og mere moderne udgave af den såkaldte MBTI test.

Kunne du tænke dig, at blive klogere på dig selv og hvordan dine inderste præferencer påvirker din dagligdag og dit samspil med andre mennesker, så læs mere om priser og kontaktmuligheder på Priser og praktisk

Læs mere om JTI på Center for Ledelses hjemmeside.