Profil

Susie V. LaursenBag Alfa Coaching står facilitator, cand. mag. og coach
Susie V. Laursen.

Coach og facilitator i Alfa Coaching (2008 – )
Kommunikationskonsulent i Alfa Kommunikation (2002 – )
Humanteknolog på Danmarks Blindebibliotek (2000 – 2002)
Konsulent i SDC-Finanssystem A/S (1998 – 2000)

Uddannelser og certificeringer

Referencer

En simpel opstilling kan flytte ved en hel tankegang. Ved at tale til personer/genstande/ som repræsenterer de personer, den enkelte nu har valgt, synliggøres ens egen tankgang, samt de forestillinger den enkelte har om de øvriges tankegang. At få visualiseret dette var stort, løsnede op og gjorde det muligt for mig at se tingenes tilstand i et nyt lys. Utroligt givende.
Charlotte K

Jeg har lavet flere familieopstillinger med Susie og fået utrolig meget ud af det. Familieopstillinger kan noget andet end samtaleterapi. Jeg oplever det som meget effektfuldt fordi opstilligerne klarlægger de relationelle bånd så tydeligt. Susie arbejder respekfuldt og er utrolig god til at følge klientens proces.
Lotte P

Jeg har oplevet nogle lærerige og indsigtsgivende sessioner af familieopstilling hos Susie. Hendes overblik over udfoldelsen af opstillingerne, og naturlige fornemmelse for hvad der kunne inddrages for at få den bedst mulige viden ift. de pågældende udfordringer/problematikker, bidrog til denne oplevelse.
Derudover har Susie et roligt, rummeligt og empatisk væsen, der giver tryghed i arbejdet med denne fantastiske metode til at få mere kendskab til ubevidste sider af os selv.
Rikke

Det var et rigtig godt foredrag og nogle gode redskaber til at få klarhed over ting, der ligger lidt rodet i ens hoved. For eksempel livshjulet var rigtig godt for mig til at prøve at finde ud af de store områder af mit liv…
Aline T, Freelance fotograf

Jeg tog en masse notater, men det vigtigste er, hvad du har gjort inde i mit hoved… Dit foredrag var slet ikke, hvad jeg forventede. Jeg forventede nok ingenting… Men alt var brugbart, og det hele simrer på bagblusen deroppe i hovedet. Mange tak for en god aften.
Karen M

Tak for dit indslag i går. Det var meget lærerigt, og du skal vide at du efter min mening er usædvanlig god til at lære fra dig.
Charlotte A